Ketodieet of Ketogeen dieet is de “hype” als het gaat om snel vet verliezen.

Het Ketodieet of Ketogeen dieet is in het kort de laatste “hype” in Amerika als het gaat om snel vet verliezen.

Talloze studies hebben aangetoond dat het Ketodieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen.

Dat gezegd hebbende, er is iets dat ik heb gezien bij 99% van de Amerikaanse “keto experts” dat niet genoeg wordt benadrukt.

De Meest Populaire Keto Dieten Hebben een DONKERE KANT

Maar voor ik dieper in ga op de donkere kant, wil ik eerst laten zien waarom het ketodieet zo goed werkt.

Het ketogdieet is een speciaal soort “hoog-in-vet” dieet dat jouw spijsvertering her programmeert om jouw vetopslag te gebruiken als brandstof in plaats van de glycogeen (die verkregen wordt uit glucose) die opgeslagen is in je spieren en lever.

Dit zorgt ervoor dat vetcellen hun vetzuren beginnen los te laten, die jouw lever vervolgens omzet in iets wat we “ketonen” noemen.

Ketose is een staat van het lichaam die je bereikt als je lichaam ketonen gebruikt als energie in plaats van de glucose uit koolhydraten. Het verhogen van ketonen in het bloed helpt om je suikerspiegel te verlagen en brengt hormonen die zorgen voor vetverbranding weer in balans, dat er vervolgens voor zorgt dat jouw lichaam elke dag meer vet gaat gebruiken als brandstof.

Deze uitzonderlijke vorm van energie gaat twee keer zo lang mee en wordt gelijkmatiger afgegeven aan het lichaam dan koolhydraten. Je geniet daarnaast van een natuurlijke manier die honger onderdrukt en er dus voor zorgt dat je minder eet omdat vetten beter vullen.

Het resultaat is dat je op dramatische manier centimeters gaat verliezen op plekken waar het moeilijk te verbranden is (zoals buik, heupen en bovenbenen).

Waarom Falen Zoveel Mensen dan op een Normaal Ketodieet?

Het feit is, dat een traditioneel ketodieet niet makkelijk, flexibel of praktisch is voor de meerderheid van de drukke lifestyle die vrouwen en mannen tegenwoordig leven.

Bedenk zelf:

Wanneer was de laatste keer dat een behoorlijk strikt dieet op lange termijn voor je gewerkt heeft?

En niet alleen dat.

Een veel voorkomend probleem met het ketodieet van tegenwoordig is dat het een uitdaging die ze de “Keto griep” noemen veroorzaakt.

Zoals deze ook voorkomt bij Paleo (waar ik ambassadeur van ben), is dit bij Keto nog wat heftiger.

Deze “griep” zorgt ervoor dat je je sloom, vermoeid en energieloos voelt samen met honger en trek in zoetigheid plus je hersenen die niet optimaal kunnen functioneren.

Dit zorgt er alleen maar voor dat je nog meer gaat eten en vervolgens meer gewicht en buikvet zult gaan opslaan.

Het goede nieuws is…

Er is een krachtige en bewezen methode om keto succesvol toe te passen.

Intermittent Fasting

Handboek

(waarde: €27)

Wanneer je het correct toepast dan is een combinatie van het Ketogeen dieet samen met intermittent fasting een manier om volledig te herstellen van een slechte vetstofwisseling en zul je meer ketonen aanmaken én gebruiken.Intermittend Vasten

Dit zorgt ervoor dat je sneller vet zult verliezen en dat je mentaal een stuk scherper gaat zijn.

Je lichaam leert om niet meer afhankelijk te zijn van koolhydraatrijk voeding en aan het eind van het programma mis je de slechte voeding niet eens meer waar je nu teveel van zondigt.

 

 

 

 

21 Dagen Keto Revolutie Kookboek

(waarde: €27)

Denk niet dat dit weer een extreem moeilijk te volgen afslankdieet is waar je gaat verhongeren. Niks van dat!

Met onze heerlijke recepten ga je smakelijker eten dan ooit te voren en zul je je meerdere keren afvragen of zo lekker wel echt gezond is?

Ketodieet recepten

 

 

 

 

 

 

 

 

Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes
(waarde: €27)

Nadat we duizenden Nederlanders en Belgen hebben getransformeerd met onze challenge’s hebben we een aantal dingen geleerd over hoe we tot échte verandering kunnen komen bij onze klanten.

En dit begint bij het geven van een maaltijdplanning die je gewoonweg kunt volgen zonder moeite.

Op deze manier zul je sneller resultaat zien omdat je direct aan de slag kunt. Alles is al gedaan voor je, je hoeft slechts onze bestanden te openen en je kunt beginnen!

Deze vind je misschien ook leuk

Tips om buikvet te verbranden

koolhydraat arm voedsel voor keto dieet

Alles wat je moet weten over het keto dieet

fitnesskanalen op youtube voor thuisworkouts

Met deze 35 fitnesskanalen op YouTube blijf je in vorm

dieetboeken van 2020 in de keuken

De 12 beste dieetboeken van 2023