Wil jij werken aan een gezond en gelukkig leven?

Soms is het lastig om de controle over je leven te behouden. Er zijn zaken die je liever anders zou zien of waar je niet tevreden mee bent, maar waar begin je?

Stap voor stap – YES-formule

Ik ben Gillian. Toen ik voor de tweede keer was getroffen door een burn-out, werd ik gedwongen om mijn leven onder de loep te nemen. Dit zorgde ervoor dat ik het besluit nam om mij nooit meer zo te voelen, door controle te nemen over mijn eigen leven. Geleidelijk zorgde ik ervoor dat ik overzicht kreeg over mijn leven, een positieve mindset ontwikkelde, opleidingen volgde om de kwaliteit van mijn bedrijf te waarborgen en gelukkig te zijn met mijn leven. Op de weg hiernaar toe heb ik wat fouten gemaakt, maar ik had er plezier in om het op te lossen om zo de vraagstukken van een ander gemakkelijker te begrijpen en aan te pakken.

We hebben allemaal een druk leven en we cijferen onszelf af en toe helemaal weg. We nemen geen tijd voor onszelf en lopen vaak op onze reserves. Dit is uiteraard niet goed voor je weerstand, maar ook niet voor je humeur, motivatie en je prestaties. We zijn heel de dag bezig om anderen het naar de zin te maken, maar heb jij het wel naar je zin?

Stress is tegenwoordig een veel voorkomend onderwerp, terwijl iedereen ondertussen op zoek is naar rust en geluk. Velen van ons gaan in de ochtend in een soort ‘aan-stand’ en zijn blij als deze in de avond weer uit kan. Het leven vliegt aan ons voorbij en we vragen ons af wat de essentie is van het leven.

WAAROM ZIJN WIJ HIER?

Allereerst ben je hier voor jezelf, met een missie. Vaak als je ergens mee bezig bent waar je gelukkig van wordt, ervaar je een bepaalde emotie. Herken je deze emotie? Het is een teken dat het allemaal goed is. Je bent bezig met iets wat je leuk vindt en iets wat je gelukkig maakt. Dit betekent niet, dat je alleen gelukkig kunt zijn tijdens het uitvoeren van een hobby.

Ik geloof dat geluk bestaat uit een balans van drie aspecten namelijk; mentaal, fysiek en omgeving. Denk hierbij aan voeding, bewegen, leefstijl, mindset, relaties en plekken waar je regelmatig bent. Wanneer je een balans creëert tussen deze drie, zul je merken dat je ook andere keuzes gaat maken. Je leven zal stap voor stap veranderen.

Na mijn reis besloot ik een formule te ontwikkelen. De formule die mij heeft geholpen om de controle terug te krijgen en gelukkig te zijn met mijzelf en het leven dat ik leid.

‘De YES-formule. In drie stappen naar jouw mooiste leven’.

Dit boek biedt je de handvatten om de controle over je leven terug te krijgen. Bewuste keuzes te maken, gewoontes te veranderen en gelukkig te zijn met het leven dat je leidt.

LEER HOE JE…

  • Jezelf op nummer één kunt zetten.
  • Rust kunt creëren in je hoofd én in je agenda.
  • Gezonde keuzes kunt maken.
  • Naar je gevoel kunt luisteren.
  • Weet wanneer iets niet meer bij jou past.
  • Actie onderneemt en gezonder, zelfverzekerder en gelukkiger wordt.

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten? Kijk dan eens op www.yesformule.nl en start jouw avontuur!